İsmetpaşa Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: 1. Biz bütün ögrencileri ögretmenleri saglamak onlarin bilgili , becerileri ve kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine firsat tanimak ve onlara 21. yüzyilin gelisen ihtiyaçlarina cevap verebilecek beceriler kazandirmak için variz. 2. Ögrencilerin kendilerine yeterli hale getirmek. 3. Orta ögretime hazirlamak. 4. Ögrencilerimizin kendilerine olan güvenlerini gelistirip tüm potansiyellerini kullanmalarinda yardimci olmak.

Başarılar: Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettikleri 2011-2012 Okul Sporları Voleybol Müsabakalarında İsmetpaşa İlköğretim Okulu Voleybol(Küçük Kızlar) ve Kızlar takımı İl birincisi oldu.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ismetpasaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞEHİTLİK MAH. BOSTANCILAR CAD. İMAM BUHARİ İMAM HATİP ORTAOKULU İSMET PAŞA ORTOKU BLOK NO 25 HALİLİYE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Okulumuz Şehir Merkezindedir.

Ulaşım Okulumuz Şehir Merkezindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Şehir Merkezindedir.